1-11 класс
  • 1-11 класс
  • 1 класс
  • 2 класс
  • 3 класс
  • 4 класс
  • 5 класс
  • 6 класс
  • 7 класс
  • 8 класс
  • 9 класс
  • 10 класс
  • 11 класс
Выберите класс
Предметы
Rainbow
Упр.4 Юнит 5 Step 3 ГДЗ Rainbow English 6 класс
Баранова, Афанасьева, Михеева
6 класс
Класс
6
Предмет
Английский
Автор
Баранова, Афанасьева, Михеева

Упр.4 Юнит 5 Step 3 ГДЗ Rainbow English 6 класс

Задача

Work in pairs. Complete the dialogues. Use the phrases from the box above.

  1. A: What is your favourite pastime?
    B: …
    A: What do you enjoy doing in your free time?
  2. A: The temperature will be low next week.
    B: …
    A: It will be fairly frosty.
  3. A: I’m afraid I forget the name of the film.
    B: …
    A: I say I can’t remember the name of the film.
  4. A: I’m afraid to ski downhill.
    B: …
    A: I don’t like skiing downhill because I’m afraid of it.
  5. A: It’s raining heavily.
    B: …
    A: I say the rain is very heavy.
Подробный ответ
  1. A: What is your favourite pastime?

    B: I enjoy doing things in my free time.

    A: What do you enjoy doing in your free time?

  2. A: The temperature will be low next week.

    B: It will be fairly frosty.

    A: It will be fairly frosty.

  3. A: I’m afraid I forget the name of the film.

    B: I can’t remember the name of the film.

    A: I say I can’t remember the name of the film.

  4. A: I’m afraid to ski downhill.

    B: I don’t like skiing downhill because I’m afraid of it.

    A: I don’t like skiing downhill because I’m afraid of it.

  5. A: It’s raining heavily.

    B: The rain is very heavy.

    A: I say the rain is very heavy.



Общая оценка
4 / 5
Другие учебники
Другие предметы