1-11 класс
  • 1-11 класс
  • 1 класс
  • 2 класс
  • 3 класс
  • 4 класс
  • 5 класс
  • 6 класс
  • 7 класс
  • 8 класс
  • 9 класс
  • 10 класс
  • 11 класс
Выберите класс
Предметы
Михеева
Упр.5 Unit 2 Секция 4 ГДЗ English Михеева 8 класс
Михеева, Афанасьева
8 класс
Автор
Михеева, Афанасьева

Упр.5 Unit 2 Секция 4 ГДЗ English Михеева 8 класс

Задача

Приведем выдержку из задания из учебника Михеева, Афанасьева 8 класс, Дрофа: 5 Make up dialogues and act them out.
Example: to drive (my new car) /last Sunday A: I have already driven my new car.
B: When did you drive it?
A: I drove my car last Sunday.
1) to cook (lunch) /an hour ago
2) to begin reading (a Harry Potter book) /last week
3) to leave (for Moscow) /two weeks ago
4) to choose (a present) /a minute ago
5) to break (my mother’s cup) /yesterday
6) to ride (my new bike) /last weekend
7) to speak (to our new teacher) /last Friday
8) to send (a birthday card to mum) /three days ago
9) to learn (the poem by heart) /yesterday
10) to do (exercise ten) /last evening
11) to make (a dress) /a few days ago
*Цитирирование части задания со ссылкой на учебник производится исключительно в учебных целях для лучшего понимания разбора решения задания.

Подробный ответ

Ответ

  1. A: I have already cooked lunch.

    B: When did you cook it?

    A: I cooked lunch an hour ago.

  2. A: I have already begun reading a Harry Potter book.

    B: When did you begin reading it?

    A: I began reading it last week.

  3. A: I have already left for Moscow.

    B: When did you leave?

    A: I left for Moscow two weeks ago.

  4. A: I have already chosen a present.

    B: When did you choose it?

    A: I chose it a minute ago.

  5. A: I have already broken my mother’s cup.

    B: When did you break it?

    A: I broke it yesterday.

  6. A: I have already ridden my new bike.

    B: When did you ride it?

    A: I rode my new bike last weekend.

  7. A: I have already spoken to our new teacher.

    B: When did you speak to him/her?

    A: I spoke to our new teacher last Friday.

  8. A: I have already sent a birthday card to mum.

    B: When did you send it?

    A: I sent a birthday card to mum three days ago.

  9. A: I have already learned the poem by heart.

    B: When did you learn it?

    A: I learned the poem by heart yesterday.

  10. A: I have already done exercise ten.

    B: When did you do it?

    A: I did exercise ten last evening.

  11. A: I have already made a dress.

    B: When did you make it?

    A: I made a dress a few days ago.



Общая оценка
4.4 / 5
Другие учебники
Другие предметы