1-11 класс
  • 1-11 класс
  • 1 класс
  • 2 класс
  • 3 класс
  • 4 класс
  • 5 класс
  • 6 класс
  • 7 класс
  • 8 класс
  • 9 класс
  • 10 класс
  • 11 класс
Выберите класс
Предметы
Михеева
Упр.5 Unit 2 Секция 4 ГДЗ English Михеева 8 класс
Михеева, Афанасьева
8 класс
Класс
8
Предмет
Английский
Автор
Михеева, Афанасьева

Упр.5 Unit 2 Секция 4 ГДЗ English Михеева 8 класс

Задача

Make up dialogues and act them out.

  1. to cook (lunch) / an hour ago
  2. to begin reading (a Harry Potter book) / last week
  3. to leave (for Moscow) / two weeks ago
  4. to choose (a present) / a minute ago
  5. to break (my mother’s cup) / yesterday
  6. to ride (my new bike) / last weekend
  7. to speak (to our new teacher) / last Friday
  8. to send (a birthday card to mum) / three days ago
  9. to learn (the poem by heart) / yesterday
  10. to do (exercise ten) / last evening
  11. to make (a dress) / a few days ago
Подробный ответ
  1. A: I have already cooked lunch.

    B: When did you cook it?

    A: I cooked lunch an hour ago.

  2. A: I have already begun reading a Harry Potter book.

    B: When did you begin reading it?

    A: I began reading it last week.

  3. A: I have already left for Moscow.

    B: When did you leave?

    A: I left for Moscow two weeks ago.

  4. A: I have already chosen a present.

    B: When did you choose it?

    A: I chose it a minute ago.

  5. A: I have already broken my mother’s cup.

    B: When did you break it?

    A: I broke it yesterday.

  6. A: I have already ridden my new bike.

    B: When did you ride it?

    A: I rode my new bike last weekend.

  7. A: I have already spoken to our new teacher.

    B: When did you speak to him/her?

    A: I spoke to our new teacher last Friday.

  8. A: I have already sent a birthday card to mum.

    B: When did you send it?

    A: I sent a birthday card to mum three days ago.

  9. A: I have already learned the poem by heart.

    B: When did you learn it?

    A: I learned the poem by heart yesterday.

  10. A: I have already done exercise ten.

    B: When did you do it?

    A: I did exercise ten last evening.

  11. A: I have already made a dress.

    B: When did you make it?

    A: I made a dress a few days ago.



Общая оценка
4.4 / 5
Другие учебники
Другие предметы